Cá Lăng hấp chanh tươi là món ăn lạ miệng tại nhà hàng Bánh Tráng Phú Cường. Thịt cá Lăng trắng, ngon, dai nhiều chất dinh dưỡng.
Trong thịt cá Lăng có chứa nhiều protein và các
loại acid amin như tryptophan, lysin, methionin, systin hay tirozin.
Những loại acid amin đặc biệt này không thể được sản sinh bởi cơ thể
người mà chỉ được hấp thụ qua thức ăn.
Cơ thể con người hấp thụ các chất đạm và chất béo trong cálăng dễ dàng hơn các loại thịt. Chất béo trong cá Lăng đều là loại chất béo không bão hòa nên các bạn yên tâm sử dụng vì chúng rất có lợi cho sức khỏe con người.
Steamed Lang fish with fresh lemon is a strange dish. Lang fish meat is white, delicious, chewy and rich in nutrients.
Lang fish meat contains a lot of protein and amino acids such as
tryptophan, lysine, methionine, systin or tirozin. These special amino
acids cannot be produced by the human body but can only be absorbed
through food.
The human body absorbs the proteins and fats in fish
more easily than other types of meat. The fat in Lang fish is all
unsaturated fat, so you can rest assured to use it because it is very
beneficial for human health.
Catfish
meat contains a lot of protein and amino acids such as tryptophan,
lysine, methionine, systin or tirozin. These special amino acids cannot
be produced by the human body but can only be absorbed through food.
Moreover,
the human body absorbs the protein and fat in fish more easily than
other types of meat. The fat in Lang fish is all unsaturated fat, so you
can rest assured to use it because it is very beneficial for human
health.
Nhận xét
Đăng nhận xét